Burger Yiyelim Bayilik

Keban Et’in Lezzet Yolculuğu

Keban Et, 1976 yılında İstanbul’da Keban Kasap adıyla faaliyetlerine başladı. Butik bir kasap olarak yola çıkan marka, katkısız, doğal ve lezzetli et ürünleri sayesinde kısa sürede “Et Ustası” unvanını kazandı.

Bugün 40 yılı aşkın bir süredir et sektöründe hizmet veren Keban Et, kalite çizgisini hiç bozmadan büyümeye devam eden ender firmalar arasında yer almaktadır.


Et Yiyelim: Gerçek Et Lezzetini Keşfet

Keban Kasap’tan aldığı güçle yola çıkan Keban Et, pişirmeye hazır ürünlerin yanı sıra artık tüketime hazır, pişirilmiş et ürünleri üretmeye de başladı. Bu lezzetleri tüketiciyle buluşturmak için ise Et Yiyelim markasını oluşturdu.

Et Yiyelim lokantaları, özgün tatları ve kaliteli hizmetiyle kısa sürede halkın favorisi haline geldi.


Burger Yiyelim: %100 Yerli, %100 Lezzetli

2016 yılında Keban Et çatısı altında doğan Burger Yiyelim, yerli burger pazarına yeni bir soluk getirdi. %100 dana etinden, tamamen katkısız olarak üretilen burgerleri ile kısa sürede fark yarattı.

Neden Burger Yiyelim?

  • %100 dana eti
  • Katkı maddesi içermez
  • Yerli üretim
  • Keban Et güvencesiyle

Güçlü Franchise Sistemiyle Yatırımcıların Gözdesi

Burger Yiyelim franchise sistemi, düşük yatırım maliyeti ve yüksek kârlılığı ile dikkat çekmektedir.

✅ Şu anda 44 şube ile hizmet veren markanın,
✅ 32 şubesi franchise modeliyle açılmıştır.
✅ Toplam yatırımcı sayısı ise yalnızca 10 kişidir.

Bu da yatırımcı başına ortalama 3.2 şube anlamına gelir!

Önemli Bir Başarı:

Bugüne kadar hiçbir Burger Yiyelim şubesi kapanmamış, taşınmamış ya da devredilmemiştir.


Siz de Burger Yiyelim Ailesine Katılın!

Eğer siz de hem et severlerin gözdesi, hem de yatırımcıların kazanç kapısı olan bir markanın parçası olmak istiyorsanız, Burger Yiyelim franchise başvuru formunu hemen doldurun!

Südge
Südgehttps://engelliler.org.tr/k
Bir Gazeteciden Daha Fazlası...!
Sonraki İçerik

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Advertisment

Popüler Yazılar